Thisted Vand søger driftsmedarbejder

Thisted Vand søger driftsmedarbejder
Har du lyst til at være en del af et stærkt team? Kan du li´ forandringer? Kan du se dig selv arbejde med den vigtigste opgave med at rense spildevand? Så er det måske dig, vi søger til en udfordrende og selvstændig stilling som driftsmedarbejder hos Thisted Vand A/S.

Har du hænder og hoved godt skruet på?
Vi søger en ansvarsbevidst driftsmedarbejder, der både har lyst og evner til at arbejde med at sikre driften af vore renseanlæg. Hvis du ikke er uddannet spildevandsoperatør, skal du være villig til at gennemgå denne uddannelse.
Der må meget gerne være en håndværker gemt i dig, og vi sætter stor pris på, at du har flair for teknik.
Kan du krydre det hele med en god portion humoristisk sans, besidder du nogle af de egenskaber, der er vigtige for os i Thisted Vand A/S.


Dine arbejdsopgave
Arbejdsopgaverne på renseanlæggene vil primært bestå af drift, analysering af spildevand/slam, vedligehold på pumper og andet materiel, rengøring, samt alt forefaldende arbejde. Hjælpe til med vedligeholdelse af grønne arealer. Da vi er en arbejdsplads, hvor vi løbende tilpasser og justerer for at være effektive, skal du forvente, at der hen ad vejen kommer nye opgaver til eller bliver justeret på opgaverne.

Samarbejde og fleksibilitet i højsædet.
Du bliver en del af vores renseanlægsteam, men du skal også kunne arbejde alene. Derfor skal du være god til at se løsninger på problemer og du skal kunne sætte dig selv i gang med nye opgaver. Gode samarbejdsevner, stor fleksibilitet og en positiv indstilling til at løse opgaver og tage et fælles ansvar seriøst er vigtige for Thisted Vand A/S. Derudover er det vigtigt, at du er omhyggelig og efterlever de krav vi har til kvalitet, hygiejne m.m.


Du skal være villig til at indgå i vagtordningen.

Herudover forventer vi, at du
• Har gode IT-færdigheder og villig til at lære nye IT-systemer.
• Har interesse i de biologiske processer, herunder hvordan et renseanlæg fungerer og hvad der sker i de forskellige processer.
• Har kendskab til el-arbejde og har du ikke, skal du være indstillet på oplæring. Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet.
• Kørekort, minimum kategori B.

 

Vi tilbyder
Din arbejdstid er 37 timer om ugen ekskl. frokost.
Din mødetid er mandag til torsdag kl. 7.00 til 15.30 og fredag til kl. 13.00
Et godt arbejdsmiljø.
Dygtige og engagerede kollegaer.
Gode ansættelsesvilkår.

 

Om os
Vi er 37 ansatte, der under den samlende betegnelse Thisted Vand arbejder med anlæg/drift/vedligehold og udvikling af Thisted Drikkevand A/S, Thisted Spildevand Transport A/S og Thisted Renseanlæg A/S.
Vi arbejder selvstændigt, engageret og tæt sammen i en flad organisation med en uhøjtidelig omgangstone og korte beslutningsgange.
Thisted Vand indsamler spildevand fra ca. 15.800 boliger og erhvervsvirksomheder og transporterer det til 5 renseanlæg via et ledningsnet på ca. 825 km med ca. 325 pumpestationer.
Thisted Vand forsyner drikkevand til ca. 12.400 forbrugere fra 8 kildepladser via et ledningsnet på ca. 850 km.
I begge virksomheder arbejder vi med et omfattende investeringsprogram til renovering og udbygning.
Du kan se mere om vores virksomhed på www.thistedvand.dk

Spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte driftsleder Inger Christensen på tlf. nr. 23 38 76 94 eller på inch@thistedvand.dk

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 31. januar 2019.
Ansøgning sendes til thistedvand@thistedvand.dk eller til:
Thisted Vand
Silstrupvej 12
7700 Thisted